Een zomeravond met Puisque tout Passe

 ‘Van weemoed die des avonds komt’ (vrij naar Elsschot)

De zomerzangweek 2022 die Puisque tout Passe organiseert, toont een breed pallet aan avondlijke stemmingen. Men kent de stilte die valt in de natuur bij het verglijden van de dag. Het lied van de vogels dat zich voegt naar de avondschemer. De weemoed die de avond van een prachtige zomerdag oproept.

Daar hoort muziek bij die reflecteert en het onbenoembare verklankt. Troost voor de vergankelijkheid, balsem voor de ziel, slaap en vrede. Muziek van uiteenlopende componisten als Samuel Barber, Johannes Brahms, Carol Barnett, Hugo Distler, John Dowland, Edward Elgar, Eric Whitacre en David Lang geven hier op geheel eigen wijze uitdrukking aan.

We onderbouwen het programma met een workshop door één van de zangers van het Nederlands Kamerkoor. Pianist Piet Hulsbos schuift af en toe aan voor de deskundige en liefdevolle begeleiding.

Voor het Korenlint op 10 september maken we een keuze uit dit repertoire. En op zondagmiddag 18 september zingen we het programma in de Waalse Kerk.

 

 

DATA 2022

Dinsdag 23 augustus, 19:45-22:00 uur

Woensdag 24 augustus, 13:30-17:00 uur

Donderdag 25 augustus, 19:30-22:30 uur

Vrijdag 26 augustus, 13:30-17:00 uur

Zaterdag 27 augustus, 10:00-13:00 uur

PLAATS

GSV-centrum,

Franz Schubertlaan 37, Heemstede

aanmelding

Aanmelding

Niet alleen voor de leden, maar ook voor andere geïnteresseerde koorzangers.

Het maximale aantal deelnemers is 30. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je naam, contactgegevens, stemsoort en koorervaring naar info@nieuwint.nl. Of bel 06-20407413 (René Nieuwint). De kosten voor deelname bedragen 50,-.

Meezingen voor een deel van de tijd is in overleg mogelijk, bijvoorbeeld als je een repetitie verhinderd bent omdat je moet werken.

LEUK PROJECT, LEUk Koor en dan?

Puisque tout Passe uit Haarlem heeft een hechte vaste kern. Maar er zijn meer lege plaatsen dan voorheen. In alle stemgroepen zijn nieuwe leden welkom, met name hoge sopranen, tenoren en bassen. Ook is deelname op projectbasis mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.puisquetoutpasse.nl of neem contact op via de mail: info@puisquetoutpasse.nl.

 

Deze website is mogelijk gemaakt door

Netplanet Webdevolopment