Zingt u mee met PTP?

Vocaal Ensemble Puisque tout Passe uit Haarlem, o.l.v. René Nieuwint, viert het feit dat we weer samen mogen zingen met het organiseren van een zomerzangweek. Voor leden en andere belangstellende koorzangers. Dit doen we op een goed geventileerde locatie met inachtneming van de basis-coronaregels.

Het repertoire voor deze week is breder dan gewoonlijk (20e en 21e eeuw). Omdat we na deze lange periode van stilstand kiezen voor stukken die goed zijn voor stem, samenzang en koorplezier en die we ons in korte tijd eigen kunnen maken. Componisten die de revue passeren zijn Georg Antheil, Elliott Carter, Josquin Desprez, Fanny Hensel, Mauricio Kagel, Antonio Lotti, Amilcar Vasques-Dias en Giuseppe Verdi.

We gaan extra veel aandacht besteden aan het op peil krijgen van onze stemmen na deze lange periode van gedwongen nietsdoen. De bekende zangcoach Pierre Mak (onder voorbehoud) zal een deel van de tijd met ons werken. En organist/pianist Piet Hulsbos schuift af en toe aan voor deskundige begeleiding.

 

 

DATA 2021

Dinsdag 24 augustus, 19:45-22:00 uur

Woensdag 25 augustus, 13:30-17:00 uur

Donderdag 26 augustus, 19:45-22:00 uur

Vrijdag 27 augustus, 13:30-17:00 uur

Zaterdag 28 augustus, 10:00-13:00 uur

En we besluiten de zangweek deze zaterdag met een lunch en borrel van 13:00-16:00 uur.

PLAATS

GSV-centrum,

Franz Schubertlaan 37, Heemstede

aanmelding

Het maximale aantal deelnemers is 30. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je naam, contactgegevens, stemsoort en koorervaring naar info@nieuwint.nl. Of bel 06-20407413 (René Nieuwint). De kosten voor deelname bedragen € 50,-.

Meezingen voor een deel van de tijd is in overleg mogelijk, bijvoorbeeld als je een repetitie verhinderd bent omdat je moet werken.

LEUK PROJECT, LEUk Koor en dan?

Puisque tout Passe uit Haarlem heeft een hechte vaste kern. Maar er zijn meer lege plaatsen dan voorheen. In alle stemgroepen zijn nieuwe leden welkom, met name hoge sopranen, tenoren en bassen. Ook is deelname op projectbasis mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.puisquetoutpasse.nl of neem contact op via de mail: info@puisquetoutpasse.nl.

 

Deze website is mogelijk gemaakt door

Netplanet Webdevolopment