Nieuw bijzonder repertoire

Het gemengd kamerkoor bestaat uit ongeveer 20 redelijk ervaren amateurzangers. Onze dirigent René Nieuwint begeleidt ons bij de keuze van de programmering, het instuderen en de uitvoering van minder voor de hand liggende composities van eigentijdse componisten.

Naast jaarlijkse eigen concerten treden wij ook op tijdens Haarlemse evenementen zoals de Hofjesconcerten, Koorbiënnale en het Korenlint.

De activiteiten van Puisque Tout Passe worden financieel mede mogelijk gemaakt door Gemeente Haarlem. Wilt u uw betrokkenheid tonen en ons financieel ondersteunen? Wordt dan vriend van ons koor of sponsor een onderdeel van onze concerten.

De zangers van ons koor zijn:

Sopranen: Sandra Augustinus, Margriet Mertens, Hans Moret, Annemarie Oeverhaus, Annemarie van der Schans,  Elly van der Storm.

Alten: Thea Bierman, Marjan Boneschansker, Marja van Harlingen, Trudie Koelemij, Nans Sprenger, Annette Tepe.

Tenoren: Harmen de Bruin, Harmen Duijvis,  Ronald Kersbergen, Frank van de Poll

Bassen: Arthur Boersma, Harm van der Meer, Bert Oving,  Erik te Roller

 

Interesse om lid te worden?

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in basisschool De Kring, Parklaan 108 in Haarlem.

Zangers in alle stemgroepen zijn welkom om uit te proberen of het repertoire van ons Vocaal Ensemble u past. We zoeken zowel nieuwe leden als projectleden.

Na drie keer deelname aan een repetitie volgt een stemtest door de dirigent en in aanwezigheid van een bestuurslid. Bij positief resultaat  volgt een periode van zes weken als aspirant lid. Deze periode is bedoeld als wederzijdse kennismaking tussen het koor (en met name de stemgroep) en het nieuwe lid, muzikaal en sociaal. Bij wederzijdse tevredenheid wordt na zes weken het aspirant lidmaatschap omgezet in een definitief lidmaatschap of indien u daar voorkeur voor heeft een projectlidmaatschap

Lering en vermaak

Naast de wekelijkse repetities zijn er gemiddeld twee studiedagen per jaar waarbij het programma van het concert wordt doorgenomen.

Vaak is er na afloop op de dinsdagavond en de studiedagen tijd voor een gezellige borrel in een bruin cafe.

Verder heeft het koor de traditie van een gezamenlijk kerstdiner en een feestelijk buffet in de zomer.

Ter gelegenheid van ons dertig jarig jubileum namen wij deel aan een workshop cellospelen.

 

Vroeger…

In september 1993 zong een projectkoor bij de Haarlemse Toneelproductie ‘En op de dansvloer groeide gras’ muziek van Hans Eisler en Kurt Weill. Een aantal leden van dit projectkoor wilde ook tussen de Haarlems Toneelproducties blijven zingen. Samen met de pianist die het projectkoor begeleidde, als dirigent, werd een nieuw koor opgericht: Puisque Tout Passe, naar een van de eerste stukken van Paul Hindemith die het koor instudeerde. Omdat alles voorbij gaat. Het Haarlems Toneel is door gebrek aan subsidies en sponsors gestopt. Vocaal ensemble Puisque Tout Passe bestaat inmiddels al bijna 30 jaar.

 

 

Deze website is mogelijk gemaakt door

Netplanet Webdevolopment